menu Home

‘DONUT’ is geproduceerd door de Rotterdamse Badr Sallak en is vanaf 1 April 2019 overal te streamen.

Spotify: https://open.spotify.com/track/6J7WkyxVf0vRV8EipLGiuL
Apple Music: https://itunes.apple.com/nl/album/donut-single/1457825626
Deezer: https://www.deezer.com/nl/album/91692912
Beatport: https://www.beatport.com/release/donut/2552890

————————————————-

‘DO NUTS OR GO CRAZY’, is het motto van APOLLO EMPIRE’s nieuwste release, een ode aan het vrouwelijk schoon. Metz komt na ‘VERSACE BOYZ’ terug met een party track en dit keer zijn Mounir EL J en Teccer van de partij.

Een luchtig party anthem voor iedereen die gezellig en vooral prettig gestoord is en wil genieten van een heerlijk avondje stappen, chillen of loungen. Nu is de term ‘DONUT’ gelijk aan dat heerlijke zoete cirkelvormige broodje in allerlei kleuren en maten, maar in dit geval hebben zij het over het vrouwelijk schoon. Een andere benaming voor ‘BOOTY’ is ‘DONUT’, een ode aan de booties van alle speelse levendige dames met een achterwerk om van te smullen. Kortom een big shout-out naar alle “sexy ladies all over the world”.

De single ‘DONUT’ maakt onderdeel uit van het langverwachte compilatie album: ‘APOLLO VAMPIRES’ waarin alle artiesten van het label te horen zullen zijn.

METZ
De Utrechtse Metz is geen onbekende in de Nederlandse hiphopscene. Hij staat bekend als een veelzijdig ondernemend type en valt op met zijn unieke rauwe stemgeluid. Collega artiesten noemen hem dan ook een van de best bewaarde geheimen van Nederland. Ruim tien jaar geleden debuteerde hij met zijn nummer ‘WIELEN IN DE LUCHT’, wat met miljoenen views uitgroeide tot een grote underground hit. In de jaren daarna werkte Metz samen met populaire artiesten als The Opposites, De Jeugd van Tegenwoordig, Reverse, Kempi, Brainpower en vele anderen.

MOUNIR EL J
De in Amsterdam geboren en getogen multi-getalenteerde Mounir is al sinds jongs af aan gepassioneerd geweest van muziek en comedie. Mounir is vooral bekend om zijn creatieve geest en van zijn comedy sketches op social media. Hij heeft in zijn carrière op vele grote podia gestaan waaronder het Amsterdamse Paradiso en Melkweg. Afgelopen zomer is hij in contact gekomen met APOLLO EMPIRE en gezamenlijk hebben ze een traject uitgestippeld om zijn muziek uit te brengen.

TECCER (Nicky Huiberts)
Muziek zit in zijn DNA en al vanaf zijn 5e kwam hij via radio in aanraking met muziek. Op zijn 13e is hij er serieus werk van gaan maken. Hij nam toen vooral UK Garage en Hiphop op waarna hij vervolgens is overgestapt naar de hedendaagse ‘Urban Music’ scene. De Eindhovense Teccer heeft de afgelopen 10 jaar voor vele bekende Nationale artiesten geschreven en geproduceerd en is zo gegroeid tot een van de beste songwriters & engineers van Nederland. Wij vinden het de hoogste tijd om Nederlandse scene kennis te maken met deze veelzijdige artiest en om zijn muziek te releasen via het label APOLLO EMPIRE.

————————————————-

Credits:
Produced by BADR SALLAK
Mixed by Teccer
Mastered by Paul Laffree

Musicvideo:
Production: EMPIRE PICTURES
Filmed by YURON MEDIA GROUP
Edited by Yuron & Metz
Styling by Patricia (Extravagantie) & Suus
Make Up: COCO LOCO
Dance & Choreography by TRIPLE S DANCE
Screenplay by Metz & Abdelicious
Intro by Abdelicious

————————————————-
2019 © Apollo Empire Group

More keyboard_arrow_down Less keyboard_arrow_up

  • Searchplay_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play