menu Home

Beachclub Bliss / Scheveningen [NL] / June 18, 2016 17:00

Coming Soon

Event details

Date: June 18, 2016 17:00
Location: Beachclub Bliss
Address: Strandweg Strand Noord 52 Scheveningen NL
Website: http://www.beachclubbliss.com/
Facebook event: https://www.facebook.com/events/108163256234694/

The event

Voor een waanzinnige beachparty op zaterdag 18 juni slaanTwerk Events en Candyshop NL  de handen ineen om jou een onvergetelijke avond te bezorgen. Beleef jouw mooiste, zoetste en meest spectaculaire strandfeest van het jaar bij Beachclub BLISS in Scheveningen, Den Haag!!

☀ AT THE BEACH ☀
Verwacht het beste uit beide concepten, een fantastische locatie en een ongelofelijk muzikale avond met een line-up om te smullen en de hele avond weg te dansen! Een club vol lekkers, zowel candy als eye-candy, dus voor ieder wat wils. Vergrijp je aan de bergen snoep, shotjes en heerlijke zomerse lekkernijen die voorbij zullen komen. Onze hostesses, candy-girls en twerk-chicks zullen voor je klaar staan en jou een onvergetelijke avond bezorgen.
Het dak zal eraf gaan! Genieten kan zowel binnen als buiten en in buiten area’s zal de dansvloer ON FIRE zijn!

❖ LINE-UP w/ FREDDY MOREIRA, BIGGI, JOHNNY 500 & MORE! ❖
Maak je borst maar vast nat, want de line-up is er een om je vingers bij af te likken: deze is MAGISCH!! Voor deze editie hebben we alleen de hotste (letterlijk EN figuurlijk) artiesten voor jullie uitgenodigd. Zo zal ladykiller FREDDY MOREIRA een waanzinnig mooie show neerzetten. Met hem achter de draaitafels komen de heupen echt goed los en gaan de voetjes van de vloer!

Vrouwenverslinder JOHNNY 500 mag uiteraard niet ontbreken, want hij weet als geen ander hoe een heerlijk feestje te bouwen. BIGGI mogen we dan uiteraard ook niet vergeten, want probeer jij maar eens stil te staan als hij staat te draaien. Alleen maar liefdevolle deuntjes gooit hij uit de boxen. Alsof dit niet al genoeg is voegen we nog meer grote artiesten toe. Denk hierbij aan o.a. DIRTY DOGZ, DON JAMES, BABEL-ISH, KIMBERLEE RAMIREZ, NICKY BIZZLE, WEF en zo kunnen we nog wel even doorgaan! Ze zijn ALLEMAAL AANWEZIG!!

Tot slot voegen we ook talentvolle en opkomende helden toe. Met o.a. MR. WEZ, MIKE ROCK, MRVN CRKL, A-SPENDEZ en RELIGION is de line-up meer dan compleet!

Host van de avond: MC CHAOS


❖ OFFICIAL AFTER MOVIE ❖


  • LOOKING 4 HOT MUSIC PRODUCERS!

    Lights,Camera, Action Drop the beat!!!!!!! We are looking for Europe’s Next Hot Music Producer to join our team! Do you think you have the hottest beats.

    >>> Read More
play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play