menu Home
Musiccoco loco

COCO LOCO TRAILER OUT NOW!

webguru | September 27, 2019

Welkom in de wereld van COCO LOCO, een glamorous diva, die totally ready is om in de music showbizz zijn intrede te maken.

COCO is geboren en getogen in Rotterdam en als fearless diva weet hij iedere dag weer alle negatieve invloeden van buitenaf om te zetten in iets positiefs. “Als makeup artist raak ik vaak de gevoelige snaar bij mensen. Emotie is iets moois. Al die zogenoemde negatieve obstakels van buiten af hebben mij gemaakt tot de persoon die ik vandaag ben. Moeiteloos laat ik bullshit van mij afglijden en kan ik er altijd om lachen “What doesn’t kill you makes you stronger.”

COCO wilt vooral een revolutie en veel liefde op gang brengen via zijn muziek in de mainstream media. Een van zijn goals is dan ook om ‘Liberty’ en ‘Equality’ naar een hoger niveau pushen en de muziek scène compleet te veranderen. COCO’s motto is dan ook ‘MUSIC IS FOR EVERYBODY BABY!’

Met trots presenteert APOLLO EMPIRE zijn eerste single ‘IT’S MY B-DAY HO!’ en arriveert tijdens een belangrijk jaar voor de LGBT community met een verhoogde zichtbaarheid in de mainstream media. Zijn debuutsingle single is een party anthem voor iedereen die zijn verjaardag viert of van een leuk feestje houdt.

De designers kleding van COCO werd verzorgd door 2-voudig ‘Edgar Vos Coutureprijs’ winnaar Sepehr Maghsoudi. Hij heeft o.a. ontworpen voor koningin Maxima, Pop legende Sting, voormalig topmodel Tyra Banks, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Maan en Eva Simons Daarnaast heeft hij al een aantal shows gepresenteerd tijdens de ‘Paris Fashion Week’ en de ‘Amsterdam International Fashion Week’.

De vervolg single van COCO is zo goed als klaar en er zijn verschillende samenwerkingen in de maak.

COCO:”Ik wil iedereen een hart onder de riem steken die het moeilijk heeft met haar of zijn seksualiteit. Vooral diegene die zich buitengesloten voelen of gepest worden omdat ze gewoon hun unieke zelf willen zijn. Ik wil laten weten dat ik 100% achter jullie sta. I GOT YOUR BACK”

Regie van de muziekvideo is in handen van art director en concept developer Marco Keijzer.

Written by webguru

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play