menu Home

Lil Tony


Biography


 De in Rotterdam zuid geboren en getogen Toon is vanaf jongs af aan opgegroeid met verschillende muziek stylen. Hij komt daarmee in aanraking door zijn ouders. Een dag zonder muziek is een dag niet geleefd bij huize ‘Pommer’. Zijn vader was drummer in de jaren 80 van een een punk band. Ze speelden vooral Punk, Outlaw Country en Rock. Zijn moeder groeide op met Old School Classic House en is werkzaam in de Dance industry.

Op zijn vaders nek tijdens festivals, was hij altijd onder de indruk van rockende muzikanten wat hem altijd is bijgebleven. Een bezoekje aan het welbekende Pinkpop staat nog steeds hoog op Lil Tony’s verlanglijstje. Wanneer je in Lil Tony’s Spotify lijst duikt zul je merken dat hij vooral naar hiphop artiesten luistert als Lil Kleine, Lil Pump en Kraantje Papie. En niet vergeten zijn grootste held EMINEM. Zijn favoriete radiostation is FunX wat standaard in zijn kamer aanstaat.

Zijn interesse voor muziek uit hij met zijn passie voor break dance en lekkere beats creëren op zijn drumstel. Recent besloot ‘Lil Tony’ om meer werk te maken van zijn muzikale interesses. Hij ging hip hop lessen volgen met een droom om later carrière te maken als entertainer.

Lil Tony besluit stapsgewijs serieuze stappen te nemen in de muziek en in 2017 werd er contact gelegd met entertainment organisatie ‘Apollo Empire’ om aan een single te werken. Vanaf dat moment begint Lil Tony wat serieuzer na te denken over een carrière in de muziek. Niet alleen als rapper, maar ook als danser timmert hij aan de weg om zijn dromen waar te maken.

Momenteel is hij hard aan het werk in de muziekstudio om aan verschillende muziek projecten te werken met de insteek om in 2019 zijn debuut album af te ronden. Inmiddels is ook zijn debuut single ‘Anders’ afgerond en is er een muziekvideo geschoten in zijn jeugdbuurt Rotterdam Zuid.

Met ‘Apollo Empire’ als muziekpartner zet hij zijn eerste stappen als solo artiest en heeft Lil Tony de smaak te pakken en is hij vooral vastberaden om zijn dromen na te jagen.

VideosSocial profiles


Booking contacts

Agency: Apollo Empire

Website: http://www.liltony.nl


Request availability

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play